Financiering

Particulier financieren:

 

Huurkoop: Financiering met een vast afgesproken rentepercentage

Met huurkoop van Santander weet u  precies waar hij aan toe is: Eén vast termijnbedrag gedurende de gehele looptijd (duur van de overeenkomst).

 

Productomschrijving

Huurkoop
Huurkoop is een financiering waarbij het geleende bedrag inclusief de verschuldigde rente wordt terugbetaald in vooraf vastgestelde termijnbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele duur van de overeenkomst van kracht.

Huurkoop met slottermijn
Huurkoop met slottermijn is een financiering met een vooraf overeengekomen laatst af te lossen termijn. Over de slottermijn hoeft alleen rente te worden betaald en geen aflossing, waardoor de maandtermijnen aanzienlijk worden verlaagd.

 

Persoonlijke lening: Financiering met een vast afgesproken rentepercentage

Met een persoonlijke lening weet u precies waar hij aan toe is: één vast termijnbedrag gedurende de gehele looptijd (duur van de overeenkomst).

Productomschrijving

Persoonlijke lening is een financiering waarbij het geleende bedrag inclusief de verschuldigde rente wordt terugbetaald in vooraf vastgestelde termijnbedragen. Het rentepercentage wordt bij het aangaan van de financiering vastgelegd en blijft gedurende de gehele duur van de overeenkomst van kracht.

 

Zakelijk financieren

Bij financial lease maakt Santander een onderscheid tussen netto financial lease en full financial lease.

 

Productomschrijving

Netto Financial Lease
Bij Netto Financial Lease komt het object  op uw balans te staan zonder aantasting van de liquiditeit. Het beheer regelt u zelf. U kunt gebruik maken van de te verwachten restwaarde en kiezen voor een variant met slottermijn. De slottermijn is de vooraf overeengekomen laatst af te lossen termijn. Gedurende de looptijd vindt beperkte aflossing plaats waardoor de maandtermijnen aanzienlijk worden verlaagd.

Full Financial Lease
Bij Full Financial Lease komt het object  op uw balans te staan zonder aantasting van zijn liquiditeit. Het beheer besteedt u uit aan Santander. Een variant met slottermijn is ook in dit geval mogelijk

 

 Merk: Kia E-Niro
Type: 204 pk Executiveline
Motor: elektrisch 64 Kwh 204 pk
Prijs: € 43.950
bekijk deze occasion

Maak direct een afspraakBEL DIRECT:

0475 - 49 11 12OF WHATSAPP:

WHATSAPP
Dit is een RDW erkend autobedrijf King Ping
Autotrust: een Autotrust Garantie beschermt u tegen onverwachte reparatiekosten van uw auto. Santander biedt u een betrouwbare lening met lage maandlasten.